Het gras maaien. plots de makkelijkste taak op je lijst

Maaien Met Snelheid

Grasmaaien is een klusje waar de meesten van ons niet bepaald naar uitkijken, maar we willen wel een mooi en strak gazon waar we kunnen ontspannen, spelen en samen zijn met vrienden en familie. Ons assortiment grasmaaiers biedt je alles om je gazon zo snel en eenvoudig mogelijk te maaien. Met alle eigenschappen die je nodig hebt voor optimale wendbaarheid en gemak, geven ze het vertrouwen dat de klus zo geklaard is. En kun je snel verder met de dingen die je leuk vindt.

Snoerloos, voor ultieme vrijheid

Haal kracht uit je wekelijkse maaibeurt, met optimale bewegingsvrijheid. Onze snoerloze grasmaaiers maken deel uit van het 18V of 36V Lithium-ion accusysteem, zodat je zonder zorgen over snoeren of verlengkabels je gazon kunt maaien. De snel oplaadbare accu's zijn uitwisselbaar met een groot aantal 18V en 36V tuingereedschappen, zodat je snel van klus kunt wisselen en je to-do-lijst in mum van tijd is afgevinkt.

Rotary control handles feature of feature of Electric mower 17 inch lawn pivot control handle.

Bochten en hoekjes, geen enkel probleem met EASYSTEER

Maaien rondom hoeken, bochten en obstakels is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dankzij de ergonomische EASYSTEER handgreep die je naar links en rechts kunt bewegen, maakt deze grasmaaier moeiteloos nauwkeurige bewegingen en kun je zeer dicht langs de rand van het gazon maaien.

Het hoogwaardige snijmes zorgt voor verbeterde maaiprestaties en tot 80% meer grasopvang en de grote 50L opvangbak hoef je minder vaak te legen. Zo bespaar je tijd en heb je de grote klus sneller geklaard.


*Versus ons vorige grasmaaier assortiment. 70% meer opvang in vergelijking met 34cm grasmaaiers.

Compact en licht, eenvoudig te verplaatsen

Deze compacte elektrische cirkelmaaier is ideaal voor kleinere tuinen. Met zijn geringe breedte kan de maaier eenvoudig worden verplaatst en opgeborgen in de schuur. Andere pluspunten zijn de grote 35L opvangbak, waardoor je langer kunt doorwerken en minder tijd kwijt bent aan het legen, drie hoogte-instellingen voor verschillende grascondities en een vermogen van 1000W. Zelfs de kleinste gazons maai je nu sneller en eenvoudiger, in minder tijd en met minder moeite.