Veelzijdig Schoonmaken Met Stoom

8 in 1 complete steam cleaning system.

Veelzijdig schoonmaken met stoom

Je huis schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig. Onze steam-mops zijn licht, krachtig en de stoom doodt 99.9% van alle ziektekiemen en bacteriën met kraanwater. De ingebouwde handstoomreiniger biedt je optimale flexibiliteit en met de SteaMitt™ stoomhandschoen heb je kracht van stoom in de palm van je hand. Dankzij de deltavoet kan je schoonmaken in zelfs de kleinste hoeken.

8 in 1 complete steam cleaning system being used by a person to clean a cupboard door.

Reinig meer dan alleen je vloer

Een teveel aan water of stoom kan schade veroorzaken aan hout, laminaat of tegels. Dankzij de Autoselect® technologie komt de juiste hoeveelheid stoom vrij, waardoor de vloer grondig gereinigd wordt, zonder risico op schade. Veilig te gebruiken op alle harde, gesloten vloeren, zoals hout, tegels, vinyl en steen. Maak meer schoon dan alleen je vloer met de handstoomreiniger met variabele stoom. Pak hiermee spiegels, tegels, stoffeerwerk en veel meer aan.

Handheld design feature of 8 in 1 complete steam cleaning system.
8 in 1 Complete Steam Cleaning System being used in hand.

De kracht van stoom in je handpalm

Vergeet onhygiënische vaatdoeken en chemische schoonmaakmiddelen. Met onze revolutionaire SteaMitt™ heb je de kracht van stoom in je handpalm. Van keukenoppervlakken en kookplaten tot douchewanden en kinderstoelen. Geniet van de flexibiliteit en ga vlot door vuil en vet. Dood 99.9% van ziektekiemen en bacteriën met kraanwater. De SteaMitt™ stoomhandschoen is als accessoire inbegrepen bij de geselecteerde steam-mop™ stoomreinigers.

8 in 1 Complete Steam Cleaning System being used for cleaning floor.

Dood 99.9% van alle bacteriën zonder chemische producten

Geen nood meer aan chemicaliën en dure producten – onze stoomreinigers gaan door vet en vuil en doden 99.9% van alle bacteriën en ziektekiemen door gebruik te maken van kraanwater. Vul het reservoir, wacht 15 seconden en je bent klaar om van start te gaan.

*Een BLACK+DECKER®™ steam-mop™ doodt 99.9% van de veelvoorkomende huishoudbacteriën en ziektekiemen, zoals Salmonella en E.Coli, indien de vloeroppervlakken visueel schoon zijn en de Steam Mop™ gebruikt wordt zoals omschreven in de handleiding.

Deltavoet voor alle hoeken in huis

Dankzij de deltavoet kan je alle hoekjes en kantje van jouw huis schoonmaken. Wissel snel en eenvoudig naar de deltavoet en zorg er zo voor dat alles er piekfijn uitziet. Gebruik de deltavoet stoomdoek** en verwijder het vuil zelfs op moeilijk te bereiken plaatsen.

** extra stoomdoeken zijn apart te verkrijgen