Want De Leukste Tijd, Is Vrije Tijd

Ontdek het assortiment

Ultieme veelzijdigheid

Veelzijdig Schoonmaken, Van Kleine Hoekjes Tot Dierenharen

De krachtige PET Multipower steelstofzuiger is een ultieme schoonmaakoplossing.  Verschillende accessoires en handige functies bieden jou alles wat je nodig hebt voor een schoon en net huis. Want de leukste tijd, is vrije tijd.

Grondig Schoonmaken Sinds 1979

Het dagelijkse leven is soms een rommeltje en net daarom hebben we in 1979 's werelds eerste kruimeldief gelanceerd. Licht, compact en krachtig, om snel en eenvoudig komaf te maken met stof en vuil. Meer dan veertig jaar later is er een kruimeldief voor elk probleem, van huisdierenharen tot gemorste vloeistoffen.

De Impact Is Extreem.

Onze POWERSERIES™ steelstofzuigers zijn veelzijdig en eenvoudig in gebruik. Van harde vloeren tot tapijten en van stof en zand tot dierenharen, maak er komaf mee in een mum van tijd. Dankzij de 2IN1 of 4IN1 functionaliteit maak je ook alle oppervlakken boven de grond grondig schoon.

Kraanwater + Steam Mop = 99.99% Bacterievrij.

Van alle gesloten vloertypes tot tapijten en van ovens, badkamers en spiegels tot kledij en gordijnen, onze steam-mop stoomreinigers kunnen alles aan. Doodt 99.9% van alle veelvoorkomende bacteriën en ziektekiemen, zonder gebruik van chemische middelen. Dankzij de meegeleverde accessoires geniet je van ultieme veelzijdigheid.