Meer Kracht In De Hand

Als Presteren Het Enige Is Dat Telt

Onze borstelloze aandrijvingstechnologie geeft je de extra kracht, koppel en werktijd die jij nodig hebt om elk project tot leven te brengen. Werk zelfs de moeilijkste klussen af dankzij de Brushless technologie die is ontworpen om meer kracht en prestaties te leveren.

Brushless Technologie

Onze Brushless motor wordt gekenmerkt door een contactloze elektrische regelaar die wrijving verminderd. De Brushless motor geeft 50% meer kracht, 25% meer werktijd* en een langere levensduur van de machine. En dat in een kleine, lichtgewicht motor die compacte, flexibele prestaties levert.

*vs BLACK+DECKER BDCDD186

Werk Elke Klus Af

De Brushless machines bieden een krachtig koppel van 52Nm en tot 1650t.p.m.. Zo heb je altijd de kracht om de klus tot een goed einde te brengen, ongeacht hoe groot of ambitieus het project is.

Zware Klussen Worden Licht Werk

Een hoog-presterende klopfunctie slaat aan 28.000s.p.m. met gemak door metselwerk, beton en baksteen* en maakt zo licht werk van zowel alledaagse als ambiteuze doe-het-zelfklussen.

*Enkel bij BL188-modellen

Meesterlijke Controle

Houd precieze controle over je boor- en schroefwerk met 24 koppelinstellingen en twee variabele snelheden. Wissel eenvoudig van instellingen naargelang het project voor ultieme controle over boren en schroeven.

Compact En Licht

Bereik moeiteloos elke plek. Met zijn compacte motorontwerp en lichte Lithium-ionaccu, zijn de Brushless schroef-/boormachines eenvoudig te manoeuvreren in zelfs de kleinste ruimtes en op hoogtes.

Bring the Family Together

Our brushless drills are powered by 18V Lithium-ion battery –
compatible with over thirty different power and garden tools in the range,
so you can keep everything powered up with the same easy-to-use kit.
One system, endless possibilities.

A wooden plank being cut using the BLACK+DECKER® 18V Cordless Pendulum Jigsaw.