Ideeën + Inspiratie

Droom. Durf. Wees trots.

Is jouw inspiratie zoek? Gelukkig hebben wij heel wat ideeën om met BLACK+DECKER machines van jouw huis een echte thuis te maken. Onze stap-voor-stap tutorials zijn eenvoudig te volgen en laten je de vrijheid om een persoonlijke toets toe te voegen. Aan de slag – de enige limiet is jouw verbeelding.

Nieuwe projecten

 • Buitenopslag

  Buitenopslag

  Moeilijkheidsgraad: Gevorderd

  Maak een aantrekkelijke opslagplek voor je afvalbakken en recyclage, met een plantenbak op het dak.

 • An upcycled wooden coffee station on a kitchen countertop.

  Koffie station

  Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

  Onze mooi koffiestation plaatst alles wat je nodig hebt voor een snelle warme drank binnen handbereik, terwijl het aanrechtblad optimaal wordt benut.

 • An upcycled spice rack on a kitchen countertop.

  Kruidenrek

  Moeilijkheidsgraad: beginner

  Laat je kruiden en specerijen zien en houd ze binnen handbereik met ons eenvoudige kruidenrek-project.

 • An upcycled chalkboard displayed in a living space.

  Aangeraden gereedschappen

  Moeilijkheidsgraad: Beginner

  Transformeer een oude fotolijst in een handige plek voor notities en to-do lijstjes.

Belangrijke Veiligheidsinformatie

Veiligheid gaat steeds voor bij het starten van een doe-het-zelf project. Je neemt best alle voorzorgen om schade of kwetsuren te voorkomen. BLACK+DECKER beveelt steeds het gebruik van persoonlijke veiligheidskleding en -accessoires aan bij de aanvang van tutorials, inclusief: veiligheidshandschoenen, veiligheidsbril en een stofmasker wanneer noodzakelijk. Om het risico op persoonlijke kwetsuren en schade aan jouw eigendom te verminderen vragen wij je alle gerelateerde productgebruiksaanwijzingen en -informatie te lezen en te volgen voor je aan de slag gaat met de getoonde toepassingen. BLACK+DECKER is niet verantwoordelijk voor schade aan jouw persoonlijke eigendom of voor persoonlijke kwetsuren door het niet in acht nemen van de voorziene informatie met redelijke voorzichtigheid en vakkundigheid.