ECOSMART™ inwerken in onze producten

STANLEY Ecosmart logo

Onze toewijding voor een duurzame toekomst

Onze ECOSMART visie - om een duurzaam bedrijf te zijn door het bevorderen van een wereldwijd toezicht over de gehele waardeketen - omvat overwegingen voor duurzame materialen en technieken in onze producten. ECOSMART helpt ons om nieuwe productontwerp processen te ontwikkelen die helpen bij het verminderen van de milieueffecten van onze producten, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en waarde.

40 Volt Lithium 20 inch Mower being used by person to mow grass.

Wij nemen onze toezicht verantwoordelijkheden zeer serieus en ons lidmaatschap van terugnameregelingen (waar mogelijk), geassocieerd met onze wereldwijde markten, voor batterijen, End-of-Life producten en verpakkingen benadrukt ons maatschappelijk engagement. In onze Europese activiteiten omvatten deze de volgende regelingen BudgetPack, Synergy Compliance, WE3 Compliance, Recupel, Bebat, Stibat, GRS, WEEE, Ierland en ERP. Ons lidmaatschap van deze End-of-Life terugnameregelingen zorgt er ook voor dat we voldoen aan al de wettelijke verplichtingen binnen de productieverantwoordelijkheden in de hele Europese Unie.

Alle end-of-life accu's uit de markt worden verzameld en gerecycleerd door erkende recycleerbedrijven. In de meeste gevallen zullen teruggewonnen materialen worden hergebruikt in nieuwe batterijen. Stanley Black&Decker neemt ook alle hulpmiddelen voor reparatie en renovatie terug om zo de hoeveelheid afval (dat anders rechtstreeks naar de stortplaats zou kunnen gaan) te verminderen . Waar mogelijk worden deze materialen opgeknapt en verkocht in de markt via ons netwerk van outlet winkels.