KIES DE JUISTE ACTIE EN NEEM DEEL!

Hoe kan je deelnemen? Maak een account aan op MyBLACK+DECKER (of log in op jouw bestaande account). Klik in jouw persoonlijke account op de actiebanner en deze stuurt je door naar de promotiepagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele BLACK+DECKER actie!

TOT €30 TERUGBETAALD OP STATIONAIR GEREEDSCHAP

Ontvang tot €30 terugbetaald bij aankoop van één van de deelnemende stationaire gereedschappen tijdens de actieperiode van 1 januari t.e.m. 31 juli. Jouw deelname dient uiterlijk 15 augustus geregistreerd te zijn. Het bedrag dat je ontvangt is afhankelijk van de aangekochte machine.

REGISTREER HIER

ACTIEVOORWAARDEN


EXTRA ACCU GRATIS BIJ TUINGEREEDSCHAP OP ACCU

Koop één van de deelnemende BLACK+DECKER tuinmachines op accu en krijg één extra accu gratis tijdens de actieperiode van 15 maart t.e.m. 15 juli 2021. Jouw deelname dient uiterlijk 31 juli 2021 geregistreerd te zijn. De gratis extra accu is afhankelijk van de aangekochte tuinmachine op accu.

REGISTREER HIER

ACTIEVOORWAARDEN

TOT €30 TERUGBETAALD OP TUINGEREEDSCHAP

Koop één van de deelnemende BLACK+DECKER tuinmachines tijdens de actieperiode van 15 maart t.e.m. 15 juli en krijg tot €30 terugbetaald. Jouw deelname dient uiterlijk 31 juli geregistreerd te zijn. Het bedrag dat je ontvangt is afhankelijk van de aangekochte tuinmachine.

REGISTREER HIER

ACTIEVOORWAARDEN