Gepassioneerd, getalenteerd en vol ambitie, de Extreme Sports atleten tasten de grenzen af in wedstrijden over heel de wereld. Gedreven om te slagen en gesteund door BLACK+DECKER™, laten deze atleten ons zien dat alles mogelijk is.

BMX

Op de uitdagende circuits met obstakels en jumps wordt van de BMX fietsen continu het uiterste verwacht. De onverschrokken BMX-crossers vertrouwen op hun BMX om alle tricks te doorstaan en hun doelen te bereiken. Alles is mogelijk met het beste materiaal, en met BLACK DECKER houd je het materiaal in topconditie, zodat dromen echt kunnen uitkomen.

Mountain Bike

Op een Freeride Mountain Biking-terrein geldt de wet van de sterkste. Dankzij BLACK+DECKER moeten de atleten zich geen zorgen maken over de veiligheid en betrouwbaarheid van hun materiaal. Met de focus op de overwinning is alles mogelijk in deze door adrenaline gedreven sport.

Skateboard

De door ambitie gedreven skateboarders draaien hun hand niet om voor het zwaardere werk. Getraind om aan de top mee te draaien, rekenen ze op perfect werkend materiaal. Alles is mogelijk voor de geïnspireerde atleten en hun toegewijde teams, dankzij hun materiaal dat perfect voorbereid en onderhouden wordt door BLACK+DECKER™ tools.