INTELLIGENT SCHOONMAKEN MET SMART TECH

Smart tech is een intelligente technologie die een connectie maakt tussen onze producten en de gebruiker waardoor schoonmaken nog sneller en eenvoudiger wordt. Dankzij slimme sensoren en een intuïtieve gebruikservaring werk je elke schoonmaakklus af in een mum van tijd!

ONTDEK MEER OVER SMART TECH

smarttech

Steam Mop Doodt 99,9% Van Alle Bacteriën

“Het is hier zo proper dat je van de vloer kan eten.” Je hoort het vaak, maar ziet het nooit. Althans, tot de opening van pop-uprestaurant Floor 99.9 in het oude postkantoor op de Antwerpse Groenplaats. Daar serveerde de Limburgse topchef Anne-Sophie Breysem haar gerechten op de vloer. De nieuwe steam-mop en SteaMitt van BLACK+DECKER die 99,9% van de bacteriën doden, maakten de vloer schoner dan schoon. Lees meer over dit event.


ONTDEK ONZE UNIEKE STOOMREINIGERS

Floor 99 headimage
STC1820EPC_A7

Neem Controle In Eigen Handen

Een egaal grastapijt met perfect getrimde randen. Een bloemenborder zonder onkruid en hagen zonder wildgroei. Met het nieuwe assortiment snoersloos Powercommand tuingereedschap klaar je de klus in geen tijd zodat je altijd klaarstaat voor een barbecue met vrienden.

Ontdek POWERCOMMAND

De Leukste Tijd Is Vrije Tijd

Steelstofzuigers met ORA Technologie® voor een snoerloze vrijheid zonder krachtverlies tot de batterij volledig leeg is. Maak van schoonmaken licht werk.

ONTDEK DE ORA Technologie

dualvolt_marketingmodule

NEEM CONTROLE IN EIGEN HAND

Laat snoeren of zware machines op benzine je niet tegenhouden. Onze DualVolt Lithium-ion accu's geven 54V aan kracht aan ons nieuwe assortiment snoerloos tuingereedschap waardoor je de zwaarste tuinklussen moeiteloos afwerkt. Dankzij de revolutionaire DualVolt-technologie is de accu daarnaast ook compatibel met alle BLACK+DECKER 18V tuin- en elektrische gereedschappen*. Hierdoor krijg je meer werktijd en kan je elke doe-het-zelf klus aan.

ONTDEK DUALVOLT

Acties_480x380

BLACK+DECKER ACTIES

Een cashback, een gratis extra batterij of een gratis tweede machine? Ontdek alle lopende BLACK+DECKER acties en laat je inspireren!

ONTDEK DE ACTIES